For dig der søger:

Vær med til en spændende finaledag i Aalborg med networking, hvor Borgmester Thomas Kastrup Larsen åbner dagen for virksomheder og studerende fra hele Aalborg Universitet. Her vil de studerende vise, hvad de kan ved at give deres bud på fremtidens udvikling af Aalborg havn baseret på den stillede case, som de fik i hånde kun 24 timer før.

AAU Case Competition inviterer til en spændende finaledag med networking, hvor rammen er de studerendes arbejde på en case sat 24 timer forinden.

TILMELD DIG ELLER DIN VIRKSOMHED HER

Aalborgs første case competition

Den stigende konkurrence for talenter og dygtige studerende sammen med vigtigheden i et godt netværk gør, at flere og flere virksomheder i dag, i endnu højere grad end nogensinde før, skal have indsigt i, hvad de studerende foretager sig og kan.

Case competitions er et udbredt fænomen, men Aalborg åbner først nu dørene op for sin egen, hvor I, helt unikt, vil få et indblik i de universitetsstuderende formåen og kunnen, når de bliver sat for at løse en case på 24 timer.

Deltagende virksomheder

Om årets Case competition

Aalborg Havn har brug for en ny strategi for at udvikle sig til at opfylde de fremtidige behov og forventninger, der er til fremtidens havn inden for forskellige arbejdsområder. De studerende vil komme til at arbejde med en linje af prominente virksomheder for at løse casen og derved give deres løsninger på, hvordan havnen skal tilpasse sig fremtiden.

Derfor er vi stolte af at annoncere Aalborg Havn som vores AAU Case Competition Spring 2017 case navn. Dette års case competition vil invitere alle studerende på vore universiteter til at deltage i en case competition skræddersyet til at udfordre alle deltagere.

Læs mere om årets case her

Case navn 2018?

Vil I være vores case navn næste år? Der er flere og flere virksomheder, der bruger case competitions som et rekrutteringsværktøj, hvilket gør det til en win-win situation. Virksomhederne får lov til at brande sig selv og vise, hvad de kan samtidig med, at de får lov til at se de dygtigste studerende an, mens de studerende får konkret erfaring til CV’et og lov til at præsentere deres arbejde for et panel.

Corporate lounge 2017

Dagen er målrettet initiativrige virksomheder, der gerne vil se, hvad studerende fra landets universiteter kan tilbyde af løsninger til en virkelighedsnær case. Derudover er dagen henvendt til dem, der gerne vil opleve et spændende event, der også kommer med gode råd til, hvordan du kan skabe dig et godt netværk, og hvordan man bruger sit netværk i hverdagen. Herudover kan du, ved at deltage, som en bonus få svar på nogle af fordommene om LinkedIn og få inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn som et stærkt salgs -og rekrutteringsredskab (for det er det blevet) – og salgskanal i hverdagen.

Hvad kræver vi af dig? 

Det eneste ovenstående udbytte kræver, er din tilstedeværelse d. 4. maj 2017. Antallet af deltagere er op til jer, men vi forventer at der vil komme omkring 1-3 personer per virksomhed.

TILMELD DIG ELLER DIN VIRKSOMHED HER

Program 4. maj 2017

4. maj
12.00: Dørene åbnes
12.30: Ankomst v. Borgmester Thomas Kastrup Larsen
12.45: Netværksevent
13.45: AAU Case Competition Finalen
15.30: Præmiering

Velkomst v. NAVN EFTERNAVN, fra Virksomhed

Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn.

Oplæg v. Navn Efternavn, fra Virksomhed

Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn. Dette er en tekst om navn efternavn.

TILMELD DIG ELLER DIN VIRKSOMHED HER