For dig der søger:

  • En rekrutteringsplatform og indgang til AAU’s studerende?
  • Indsigt i morgendagens byer og fremtidens løsninger?
  • Vil du se og møde universitetsstuderende fra en bredde af spændende uddannelser?
  • At støtte et nyt og spændende initiativ?

AAU Case Competition inviterer til en spændende finaledag med networking og foredrag om morgendagens byer, mens studerende fra hele landet viser, hvad de kan.

TILMELD DIG ELLER DIN VIRKSOMHED HER

Aalborgs første case competition

Den stigende konkurrence for talenter og dygtige studerende sammen med vigtigheden i et godt netværk gør, at flere og flere virksomheder i dag, i endnu højere grad end nogensinde før, skal have indsigt i, hvad de studerende foretager sig og kan.

Case competitions er et udbredt fænomen, men Aalborg åbner først nu dørene op for sin egen, hvor I, helt unikt, vil få et indblik i de universitetsstuderende formåen og kunnen, når de bliver sat for at løse en case på 24 timer.

The City of Tomorrow

Årets case er sat af den internationale virksomhed, COWI, som i samarbejde med AAU CC har sat temaet “the City of Tomorrow” for den stillede case. En bredde af forskellige studier vil være stærkt repræsenteret, blandt andet studerende fra ingeniørstudierne, økonomi samt IT. De studerende vil blandt andet, vil beskæftige sig med følgende problemstillinger:

Fremtidens by – hvordan sikrer vi rent drikkevand? Hvordan klimasikrer vi vores byer i fremtiden? Hvordan håndteres de øgede regnmængder bedst muligt? Hvordan integrerer vi boliger og industrier side om side i fremtidens by – uden konflikter? Hvordan gør vi fremtidens by “foranderlig” – så vi undgår, at nye bygninger skyder op, mens gamle bygninger ender som tomme spøgelseshuse? Hvordan skaber vi natur i byen? Hvordan opfører vi miljørigtige bygninger? Kan vi nyttiggøre forurenet jord, byggematerialer og affald som en ressource? Og hvordan gør vi fremtidens by mere ren?

Case navn 2017?

Vil I være vores case navn næste år? Der er flere og flere virksomheder, der bruger case competitions som et rekrutteringsværktøj, hvilket gør det til en win-win situation. Virksomhederne får lov til at brande sig selv og vise, hvad de kan samtidig med, at de får lov til at se de dygtigste studerende an, mens de studerende får konkret erfaring til CV’et og lov til at præsentere deres arbejde for et panel.

Corporate lounge 2016

Dagen er målrettet initiativrige virksomheder, der gerne vil se, hvad studerende fra landets universiteter kan tilbyde af løsninger til en virkelighedsnær case. Derudover er dagen henvendt til dem, der gerne vil opleve et spændende event, der også kommer med gode råd til, hvordan du kan skabe dig et godt netværk, og hvordan man bruger sit netværk i hverdagen. Herudover kan du, ved at deltage, som en bonus få svar på nogle af fordommene om LinkedIn og få inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn som et stærkt salgs -og rekrutteringsredskab (for det er det blevet) – og salgskanal i hverdagen.

Hvad kræver vi af dig?

Det eneste ovenstående udbytte kræver, er din tilstedeværelse d. 24. november. Antallet af deltagere er op til jer, men vi forventer at der vil komme omkring 1-3 personer per virksomhed.

TILMELD DIG ELLER DIN VIRKSOMHED HER

Program 24. november 2016

12.20:     Dørene åbnes – registrering
12.45:     Netværksmøde 
13.25:     Pause
13.40:     Tema oplæg: The City of Tomorrow
14.00:    Dørene åbnes for finalen: Præsentation af AAU Case Competition
14.15:     COWI præsenterer årets caseudfordring
14.30:     Finalisternes oplæg (engelsk)
16.15:     Vinderen af AAU Case Competition 2016 kåres

Eventet bliver faciliteret i samarbejde med Meet over Coffee og COWI

Velkomst v. Henrik Hahn-Nissen, Meet over Coffee

Henrik Hahn-Nissen er grundlægger af Meet over Coffee samt foredragsholder, serieiværksætter og rådgiver. Med udgangspunkt i sine 20 års professionelle erfaring med netværk kommer han med gode råd til, hvordan du kan skabe dig et godt netværk og hvordan man bruger sit netværk i hverdagen.

Oplæg v. Jacob Elton, LinkedInsider.dk

Jacob Elton er ekspert i LinkedIn og lever af at rådgive om effektiv brug af det sociale medie.
Få svar på nogle af fordommene om LinkedIn og inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn som et stærkt salgsredskab (for det er det blevet) – og salgskanal i hverdagen.

TILMELD DIG ELLER DIN VIRKSOMHED HER